Over mij

Break New Ground is opgericht door Beatrijs van Selm:

“Mijn missie is om advocaten te helpen bij de groei van een toekomstbestendige praktijk in lijn met de visie van hun kantoor op de toekomst. Met 20 jaar ervaring als juridisch professional, heb ik mij de laatste jaren toegelegd op legal business development. Mijn achtergrond als advocaat en bedrijfsjurist komt hierbij goed van pas. Het helpt om de praktijk van de advocaat te begrijpen en actuele ontwikkelingen te volgen in wet- en regelgeving en in de relevante markten van cliënten en prospects.

Personal business development

Hierdoor weet ik kansen te identificeren, die goed passen bij het kantoor en bij het talent en de praktijk van een individuele advocaat en deze te vertalen naar strategie, een concreet en haalbaar plan en ‘hands-on’ business development activiteiten.

Door hieraan concrete doelstellingen te koppelen, als personal business development coach te helpen bij de uitvoering en hieraan te herinneren, zullen de inspanningen worden beloond met groei.”

Wat anderen over mij zeggen: “Beatrijs heeft een persoonlijke, analytische en systematische aanpak met concrete (leer)doelen. Daarnaast is zij ook een prettige gesprekspartner, die goed kan luisteren.”