Van actie naar groei

Door Business Development onderdeel te maken van het dagelijks werk, zet je stappen op weg naar groei. Groei van relaties, klanten en omzet. Hoe vaker en hoe consequenter business development activiteiten worden ontplooid, hoe meer groei hieruit zal zijn te verwachten. Personal Business Development, ofwel individuele coaching helpt om ervoor te zorgen dat business development voor iedereen een logisch onderdeel wordt van de dagelijkse praktijk.

Individuele coaching

Met een drukke praktijk lijkt er vaak onvoldoende tijd te zijn en is het vaak gemakkelijker om dergelijke niet-declarabele activiteiten uit te stellen. Maar hoe zou het zijn om de tijd te kunnen nemen om de wensen voor de groei van jouw praktijk te onderzoeken en ondersteuning te krijgen bij het maken van een business plan? Om samen ideeën en acties te ontwikkelen om die groei te verwezenlijken? En dat er iemand is die je eraan helpt te herinneren en bovendien nieuwe kansen in de markt signaleert en verbindt met jouw praktijk? Break New Ground begeleidt advocaten op de weg naar groei met personal business development via individuele coaching.

Training

Je maakt je als kantoor bovendien aantrekkelijk als werkgever wanneer je training kunt bieden aan alle medewerkers. Business development training kan bijvoorbeeld een onderdeel zijn van de permanente opleiding. Jongere advocaten zullen bovendien eerder kiezen voor een kantoor dat hen helpt bij business development en daarmee hun kans op partnerschap kan vergroten. 

Break New Ground helpt bij de training en opvolging van business development activiteiten.

  • Training
  • Individuele coaching